Σάββατο 2 Ιουλίου 2016: ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, από το Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Τοπικό Εμπορικό Σύλλογο

Print Friendly, PDF & Email

Από τις 7:00 μ.μ. και μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, μεγάλη συναυλία με Κώστα Μαρτάκη, καντάδες, κρητικό και λαϊκό γλέντι, πλούσια events και άλλες όμορφες εκπλήξεις

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, από τις 7 το απόγευμα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, έρχεται και φέτος να χαρίσει στους επισκέπτες του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου μια βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία και ευχάριστες εκπλήξεις και να τους προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθούν των προσφορών των καταστημάτων της πόλης.

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ διοργανώνεται από το Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, μετά την ανταπόκριση του κόσμου, που ξεπέρασε στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις κάθε προσδοκία.

Στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου και στις  5 πλατείες της πόλης θα εξελιχθεί μια μεγάλη γιορτή! Μουσικοχορευτικά συγκροτήματα,  μάγοι, ζογκλέρ, happenings για μικρά και μεγάλα παιδιά, όμορφες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους θα ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, με αποκορύφωμα αργά το βράδυ τη μεγάλη συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνει πρόσκληση σε όλους να επισκεφθούν το Εμπορικό Κέντρο, να χαρούν όμορφες και ξένοιαστες στιγμές και να επωφεληθούν των προσφορών των καταστημάτων.

«Με την «Λευκή Νύχτα δίνουμε το κίνητρο στον επισκέπτη να γνωρίσει την πόλη μας και την όμορφη αγορά της, μέσα σε μία χαρούμενη και ευχάριστη  ατμόσφαιρα, καθώς και την ευκαιρία για την τόνωση  και  ανάπτυξη της εμπορικής κίνησης και δραστηριότητας.  Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μαζί μια αξέχαστη βραδιά.»

Το Εμπορικό Κέντρο και οι πλατείες της πόλης θα φιλοξενήσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους:

1.Μεγάλη Συναυλία  με τους Κώστα Μαρτάκη, Άρη Μακρή (Boys & Noise), Josephine Animando (48 Ώρες), στην Πλατεία Ηρώων.

2. Street Events με ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ κλπ σε όλους τους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου.

3. Καραγκιόζης, Πλατεία Αγ. Λαύρας.

4.”Άγγελοι της Χαράς” παιδική παράσταση, Πλατεία Αγ. Λαύρας.

5. Σώμα Ελλήνων Οδηγών, Πλατεία Ευτέρπης.

6. Ορχήστρα Ωδείου Αμαρουσίου, Πλατεία Κασταλίας.

7. Ζούμπα-Σάμπα,  Πλατεία Κασταλίας.

8. Ένωση Κρητών Αμαρουσίου “Κρητογενής Ζεύς“, από την Πλατεία Κασταλίας και συνεχίζει καντάδα σε όλο το Μαρούσι με χορευτικά Κρητών από όλη την Αττική και καταλήγει στις 11:00μ.μ. στην Πλατεία Ηρώων.

9. Μουσική DJ , Πλατεία Κασταλίας.

10. Αει Φέρειν Βιωματικές Εκπαιδευτικές Δράσεις, happenings  για μικρούς και μεγάλους, Πλατεία Γαρδέλη.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς είναι η WIND, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8 

 

Σχετικά αρχείαΗ αφίσα της Λευκής Νύχτας στο Μαρούσι

Μετάβαση στο περιεχόμενο