Πρόβα της ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου «Οι ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ» ενόψει της εμφάνισής της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με τον έφορο κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Ευάγγελο Μπουντούνη, ανάμεσα στα μέλη της ορχήστρας «Οι Κιθαριστές» κατά τη διάρκεια της πρόβας στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.


 


Στην πρόβα της ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου «ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ενόψει της εμφάνισης της ορχήστρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:30 μ.μ. παρέστη, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας.


Στη συναυλία που θα παραχωρήσουν «ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ», θα παρουσιαστούν υπό τη διεύθυνση του εφόρου κιθάρας και καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Ευάγγελου Μπουντούνη, γνωστές μελωδίες του κλασικού και ελληνικού ρεπερτορίου από το Μάνο Χατζηδάκι μέχρι αντιπροσωπευτικά αποσπάσματα παραδοσιακής μουσικής.


Παρόντες στην πρόβα της ορχήστρας ήταν, επίσης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη, καθώς και ο έφορος κιθάρας του Ωδείου Βασίλης Μαστοράκης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο