Πρόσκληση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου ΚΕΔΕ και ΙΣΑ Γ. Πατούλη στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Capital Link CSRinGreece, με θέμα :«Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις»

Print Friendly, PDF & Email

Πρόσκληση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου ΚΕΔΕ και ΙΣΑ Γ. Πατούλη στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Capital Link CSRinGreece, με θέμα :«Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, 

Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος & 

Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

κ. Γιώργος Πατούλης, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο 

6ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Capital Link CSRinGreece
με θέμα:
“Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις”
και τη συμμετοχή 100 ΦΟΡΕΩΝ απ’ όλη την Ελλάδα

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016
12:00 – 18:20
Hilton Athens Hotel

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με απαραίτητη την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής

 > ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  > ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ  > ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΟΡΕΩΝ 

 

6ο Ετήσιο Capital Link CSRinGreece Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Για 6η συνεχή χρονιά η Capital Link με το Capital Link CSRinGreece διοργανώνει το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις” την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στο ξενοδοχείο HILTON Αθηνών, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου & του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα & της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.). Το Συνέδριο θα παρουσιάσει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, καθώς και στην αντιμετώπιση των σημαντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελληνική κοινωνία.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
Την Κεντρική εισαγωγική ομιλία του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η κα Λούκα Κατσέλη, Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής τράπεζας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Από την επιχειρηματική πλευρά, το Συνέδριο θα προβάλλει τη Χρηματοδότηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, την Οικονομική Υποστήριξη των Ευρωπαϊκών Οργανισμών και θα κλείσει με τη Συζήτηση Ομογενών Επιχειρηματιών.
Η ενότητα ξεκινά με την εισαγωγική ομιλία του Πρόεδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλη Κορκίδη.

Χρηματοδότηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
Η συγκεκριμένη ενότητα θα προβάλλει και θα αναδείξει τους τρόπους υποστήριξης και χρηματοδότησης των Θεσμικών Επενδυτικών Φορέων (Funds) προς τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Θα συντονιστεί από την First Athens με τη συμμετοχή της Atlantic Bank of New York, της Odyssey Venture Partners  καθώς και του Ομίλου Libra.

Οικονομική Υποστήριξη Ευρωπαϊκών Οργανισμών
Η ενότητα με τίτλο “Investing for Growth – Enhancing Entrepreneurship & Innovation”, σκοπό έχει να παρουσιάσει και να αναπτύξει τις Ευρωπαϊκές επενδυτικές πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που αποσκοπούν στην ενίσχυση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Τη συγκεκριμένη ενότητα θα συντονίσει το δικηγορικό γραφειο PotamitisVekris και θα συμμετάσχουν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης & Ανάπτυξης (EBRD), ο Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF)  και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Συζήτηση Ομογενών Επιχειρηματιών
Μια ομάδα επιφανών επιχειρηματιών και επενδυτών από την Αμερική θα παρουσιάσουν τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες τους για το πώς η Ελλάδα μπορεί να ξαναμπεί στον ορίζοντα των Διεθνών επενδυτών. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν οι κκ. John Calamos, Dean Dakolias, John Koudounis, C. Dean Metropoulos και Nikos Mouyaris. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Κωνσταντίνος Καρίδης της Reed Smith.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Από την κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο θα δώσει και πάλι την δυνατότητα σε πάνω από 100 ΦΟΡΕΙΣ από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό. 

Υποστήριξη Ομογενειακών Φορέων & Ελληνικών Ιδρυμάτων 
Την εισαγωγική ομιλία της  ενότητας θα πραγματοποιήσει ο Πρέσβης κ. Λουκάς Τσίλας , το συντονισμό θα κάνει ο κ. Φάνης Παπαθανασίου της ΕΡΤ και παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον κ. Ν. Πλέσσα της Lockheed Martin Aeronautics/International, τον Δήμαρχο Αμαρουσίου & Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  κ. Γ. Πατούλη, την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης , το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης, τους Γιατρούς του κόσμου και το Solidarity Now. Από την πλευρά των Ιδρυμάτων, παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσουν το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα “Στέλιος Χατζηιωάννου”. 

Πρωτοβουλίες ΕΚΕ Ελληνικών Εταιριών 
Παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις εξαιρετικά δραστήριες στο χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης – Coca-Cola Τρία Έψιλον, την Oracle Hellas, τη Novartis Hellas, τη WIND Hellas και την ΕΥ.

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Η κυρία Ολγα Γεροβασίλη, θα τιμήσει με την παρουσία της την Τελετή βράβευσης και θα πραγματοποιήσει σύντομη παρέμβαση εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

Διεθνές Βραβείο “2016 Capital Link CSR Leadership Award”
Φέτος το Διεθνές Βραβείο “2016 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD” θα απονεμηθεί στον κ. Νίκο Μούγιαρη, Ιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mana Products, Inc., ως μια μικρή αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς και φιλανθρωπικής του δράσης στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Ομογένεια. Την απονομή στον κ. Μούγιαρη θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών,  κ. Δημήτρης Μάρδας.

Ελληνικό Βραβείο “2016 Capital Link CSR Leadership Award”
Το Ελληνικό Βραβείο “2016 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD” θα απονεμηθεί στον κ. Γρηγόριο Στεργιούλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Πετρελαίων Α.Ε. ως αναγνώριση της πολύπλευρης κοινωνικής προσφοράς των ΕΛΠΕ. Την απονομή στον κ. Στεργιούλη θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. – Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Γιώργος Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΟι χορηγοί και υποστηρικτές του συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Μετάβαση στο περιεχόμενο