Προσφορά Αγάπης προς το Συνάνθρωπο – Ενισχύεται καθημερινά με είδη πρώτης ανάγκης η «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εκδρομικού και Περιηγητικού Συλλόγου Αμαρουσίου Ιωακείμ Ουϊλς και τα μέλη του Δ.Σ. κατά την παράδοση στη «Γωνία Προσφοράς και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου ειδών ιματισμού και τροφίμων.Το μέλος του Δ.Σ. ΤΟΥ Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Η Αναγέννηση» Β. Ντόβα με την υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελ Γιαννακοπούλου κατά την παράδοση παιχνιδιών, παιδικών και γυναικείων αξεσουάρ και Χριστουγεννιάτικων δώρων.


Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προσφορά αγάπης, από τους συλλόγους και φορείς της πόλης του Αμαρουσίου,καθώς και από ευαισθητοποιημένους πολίτες προς τη «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου, που έχει ως έργο την υποστήριξη των αδύναμων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.     


Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κοι Γιώργου Πατούλη, ο Εκδρομικός και Περιηγητικός Σύλλογος Αμαρουσίου, δια του Προέδρου κου Ιωακείμ Ουίλς και σύσσωμου του Δ.Σ. παρέδωσε μεγάλες ποσότητες ειδών ιματισμού και τροφίμων για την στήριξη των ευπαθών οικογενειών της πόλης. Επιπλέον, το μέλος του Δ.Σ. κα Μαίρη Ανδρικοπούλου – Μασούρη προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας, εκπροσωπώντας την Εταιρεία «SP-CARTONPACK Hellas Α.Ε.


Επίσης, ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Η Αναγέννηση» δια τους μέλους του Δ.Σ. κας Βάνας Ντόβα, που εκπροσώπησε την Πρόεδρο Ευαγγελία Κοκκινάκη, προσέφερε στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, καινούργια παιχνίδια επιτραπέζια και άλλων ειδών, γυναικείες τσάντες, παιδικά και γυναικεία αξεσουάρ και Χριστουγεννιάτικα δώρα.            


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους για τις γενναιόδωρες χορηγίες τους, οι οποίες θα ανακουφίσουν δεκάδες συμπολίτες, που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές ανάγκες τους. Εύχεται επίσης, όλοι μαζί ενωμένοι σε αυτόν τον αγώνα αλληλεγγύης και προσφοράς, να συνεχίσουμε να ενισχύουμε δράσεις που αποσκοπούν στη συμπαράσταση και υποστήριξη των συνανθρώπων μας.


Ο Δήμος Αμαρουσίου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες που διαθέτουν είδη οικοσκευής ( έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης κ.α) που δεν τους είναι χρήσιμα πλέον, λόγω αντικατάστασής τους με καινούργια είδη, να απευθύνονται  στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να διατεθούν σε συμπολίτες μας που τους είναι απαραίτητα και αδυνατούν να τα αγοράσουν.


Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αμαρουσίου:
Παλαιολόγου 9, τηλ. επικοινωνίας: 213 – 2031920

Μετάβαση στο περιεχόμενο