Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2020

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η Κρητική Βραδιά με τον μοναδικό Ψαρογιώργη (Γιώργο Ξυλούρη)

Συναρπαστική η συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique

·       Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου δέχθηκαν ο μοναδικός Ψαρογιώργης (Γιώργος Ξυλούρης) για τις εξαιρετικές μελωδίες που ταξίδεψαν το κοινό και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ» Κωστής Σηφάκης, για την συνδιοργάνωση της Κρητικής Βραδιάς (με την ΚΕΔΑ) το Σάββατο 12 Σεπτ. στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου, μία εκδήλωση που διατηρεί και ενισχύει την πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά στο Μαρούσι. Μαζί με τον Ψαρογιώργη ήταν ο Γιάννης Παπατζανής (κρουστά, τραγούδι), ο Ανδρέας Αρβανίτης (λύρα, πνευστά, λαγούτο, µαντολίνο) και ο Γιάννης Πολυχρονάκης (κοντραµπάσο).

·       Την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique  συνεχάρη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συναυλίας τους, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου, την Παρασκευή 11 Σεπτ. που συνάρπασε το κοινό στήνοντας μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει ενώνοντας το καινούριο με το παλιό και διαμορφώνοντας ένα  σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο.

Το παρών στις συναυλίες έδωσαν μέλη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται βάσει του ακόλουθου προγράμματος:

13 ΣΕΠΤ.
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑ∆ΙΑ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

14 ΣΕΠΤ.
«ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ»
ΘΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

16 ΣΕΠΤ.
ΧΟΡΩ∆ΙΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Σημειώνεται πως:

·       Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876 καθώς και από το ∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & ∆ημ. Μόσχα) από ∆ευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00. Πληροφορίες στο τηλ. 2132038059. ∆εν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του Αίθριου Θεάτρου.

·       Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid-19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟ∆Υ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, κατά την έξοδο και κατά την παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.​

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την Κρητική Βραδιά του Φεστιβάλ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από την Κρητική Βραδιά του Φεστιβάλ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 3 από την Κρητική Βραδιά του Φεστιβάλ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 1 από τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 3 από τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο