Περισσότεροι από 2,5 τόνοι φρέσκα αλιεύματα διανεμήθηκαν το τελευταίο 5μηνο σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο πραγματοποίησε την 9η διανομή φρέσκων ψαριών

400 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, κατά την 9η διανομή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Η κοινωνική δράση προσφοράς και αλληλεγγύης πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη.

Τα νωπά αλιεύματα παραδόθηκαν στους δικαιούχους των Δομών Πρόνοιας, σε μέλη του ΚΑΠΗ, σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, στη Χριστιανική Γωνιά Αμαρουσίου, στο Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), στον Παιδικό Σταθμό Κοκκινιάς και στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Αναβρύτων.

Το τελευταίο 5μηνο, οπότε και ξεκίνησε η κοινωνική αυτή δράση, περισσότεροι από 2,5 τόνοι φρέσκα αλιεύματα έχουν διανεμηθεί στους συμπολίτες μας, προκειμένου να μην στερείται κανένας βασικά αγαθά στη διατροφή του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί από καρδιάς τον Υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Καρτσιώτη για την εποικοδομητική συνεργασία και κυρίως για την έμπρακτη προσφορά και αλληλεγγύη που εκφράζει μέσα από τις ευγενικές χορηγίες του προς τους συμπολίτες  μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

«Με τη σημαντική συμβολή και αξιέπαινη προσφορά των ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθεια μας βρισκόμαστε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, ώστε να μην λείπουν από κανένα τα απαραίτητα στην καθημερινότητά του.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού έχει αποδείξει στην πράξη από την πρώτη στιγμή τον καθοριστικό  ρόλο της στην αντιμετώπιση των συνεπειών από την οικονομική κρίση και στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Ενωμένοι, με πίστη και αισιοδοξία, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας»
σημείωσε ο κ. Πατούλης με την ευκαιρία της 9ης διανομής.

 

Σχετικά αρχείαΠερισσότεροι από 2,5 τόνοι φρέσκα αλιεύματα διανεμήθηκαν το τελευταίο 5μηνο σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο