Περιπολίες 24ωρης φύλαξης στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου από Δευτέρα 2 Ιουλίου, και στα σχολεία της πόλης κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Ενισχύουμε την ασφάλεια στο κέντρο της πόλης και στα σχολεία μας, εμπεδώνουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, προστατεύουμε τα παιδιά μας, διαφυλάσσουμε τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία»

Σε ενίσχυση της ασφάλειας με 24ωρη φύλαξη στο βασικό δίκτυο πεζόδρομων και δρόμων του ιστορικού και εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου, και στα σχολικά συγκροτήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου κατά τις απογευματινές ώρες, προχωρά από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 ο Δήμος Αμαρουσίου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την απασχόληση 15 εκπαιδευμένων φυλάκων.

Συγκεκριμένα, καθημερινά θα υπάρχει 24ωρη φύλαξη σε τρεις βάρδιες, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών και των αργιών, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, με επίκεντρο την πλατεία Αγίας Λαύρας και τους πεζόδρομους Μητροπόλεως, Δήμητρος, Ερμού, Διονύσου και Πλαστήρα.

Επίσης, προβλέπεται διενέργεια περιπολιών κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες στα Γυμνάσια, στα Ενιαία Λύκεια, στα Δημοτικά και στα Νηπιαγωγεία του Δήμου, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών και των αργιών, προκειμένου για την ασφάλεια των νέων που συναθροίζονται στους συγκεκριμένους χώρους ή τους χρησιμοποιούν για τις αθλοπαιδείες τους.

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος φύλαξης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Ενισχύουμε την ασφάλεια στο κέντρο της πόλης μας, προστατεύουμε τα παιδιά μας, προστατεύουμε τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία. Εμπεδώνουμε το αίσθημα ασφάλειας σε κατοίκους και επισκέπτες, κάνουμε ασφαλέστερη την καθημερινότητά μας, βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής στην πόλη μας».

 

Σχετικά αρχείαΠεριπολίες 24ωρης φύλαξης στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου από Δευτέρα 2 Ιουλίου, και στα σχολεία της πόλης κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο