Παρουσίαση στο Δήμο Αμαρουσίου των αποτελεσμάτων της Πανελλήνιας Διαβούλευσης της ΚΕΔΕ για την υποστήριξη των γυναικών του επιχειρείν

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης:  Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει και προωθεί τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας 

 

Τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας Διαβούλευσης της ΚΕΔΕ «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υποστηρίζει τις Γυναίκες του Επιχειρείν» θα παρουσιασθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Γραφείο Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της διαβούλευσης είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό, στους φορείς της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς, και στους υποψηφίους του Α’ και Β’ Βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να γίνουν κοινωνοί του προγράμματος για την προώθηση του «επιχειρείν» στις γυναίκες, με στόχο, την υιοθέτησή του στους Δήμους και στις Περιφέρειες.           

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου ( Δημαρχείο, Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

« Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, ώστε να προωθήσουμε τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας.

Να βοηθήσουμε τη γυναίκα να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα το χρόνο της και τις ευθύνες που προκύπτουν από τους πολλαπλούς της ρόλους.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συμπαραστάτης των γυναικών στην επαγγελματική τους διαδρομή.»

 

Σχετικά αρχείαΠρόσκληση για την Παρουσίαση στο Δήμο Αμαρουσίου των αποτελεσμάτων της Πανελλήνιας Διαβούλευσης της ΚΕΔΕ για την υποστήριξη των γυναικών του επιχειρείν_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο