Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η παραλαβή ειδών αυτροπροστασίας από την Περιφέρεια Αττικής, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και ιδιώτες χορηγούς

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Ενωμένοι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιώτες χορηγοί στη μάχη προστασίας έναντι του κορωνοϊού covid19»

Ο Δήμος Αμαρουσίου παρέλαβε είδη αυτοπροστασίας (γάντια μίας χρήσης, μάσκες) από την Περιφέρεια Αττικής, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και ιδιώτες χορηγούς, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Το υλικό προορίζεται για την προστασία των εργαζομένων του Δήμου αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Αμαρουσίου.

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη, τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ Γιώργο Μαρκόπουλο και την εταιρία του Αλέξανδρου Φούρλα για την ενίσχυσή τους στο δύσκολο έργο του Δήμου μας, να προστατεύσει όχι μόνο τους εργαζόμενους αλλά και τους ευάλωτους συμπολίτες μας που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές μας υπηρεσίες. Το υλικό αυτό έρχεται να προστεθεί στις ήδη πραγματοποιημένες προμήθειες του Δήμου μας από ιδίους πόρους και που φυσικά θα συνεχιστούν προκειμένου το επίπεδο προστασίας όλων των εμπλεκομένων με τις δημοτικές και κοινωνικές υπηρεσίες να παραμένει πάντα υψηλό. Αποδεικνύουμε καθημερινά πως Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιώτες χορηγοί και εθελοντές λειτουργούμε αποτελεσματικά και ελπιδοφόρα στη μάχη προστασίας έναντι του κορωνοϊού covid19».

 

Σχετικά αρχείαΠαρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η παραλαβή ειδών αυτροπροστασίας

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο