Παρουσία πλήθους πολιτών η ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του παχέος εντέρου στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από πολίτες κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με το παχύ έντερο, που διοργάνωσε ο Φυσιολατρικός – Περιβαλλοντικός -Πολιτιστικός – Κοινωνικός Όμιλος Αμαρουσίου «Η ΠΝΟΗ», υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη καλωσόρισε τους παριστάμενους και συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Κουτρουμπή και τα μέλη του Δ.Σ. για την ενημερωτική εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης και ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσουν να είναι στην «πρώτη γραμμή» και με άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ιατρικού περιεχομένου για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης της υγείας.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ιατρός γαστρεντερολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου κ. Στέφανος Τσιπουράκης ανέπτυξε το θέμα της ημερίδας για την πρόληψη και την υγεία του παχέος εντέρου, ενώ αναφερόμενος στα κακοήθη νοσήματα, έκανε ειδική αναφορά στον καρκίνο που παχέος εντέρου. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σύγχρονες θεραπείες αντιμετώπισης των νοσημάτων αυτών.

Από την πλευρά του ο παιδίατρος κ. Κώστας Νταλούκας μίλησε για την πρόληψη σε σχέση με την παιδική ηλικία.

Μετά τις τοποθετήσεις, ακολούθησε διαλογική συζήτηση των ομιλητών με τους παριστάμενους, κατά την οποία απαντήθηκε πλήθος ερωτημάτων.

Στην ημερίδα παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Βλάχου- Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

 

Σχετικά αρχείαΠαρουσία πλήθους πολιτών η ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του παχέος εντέρου στο Δήμο Αμαρουσίου_1


Παρουσία πλήθους πολιτών η ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του παχέος εντέρου στο Δήμο Αμαρουσίου_2


Παρουσία πλήθους πολιτών η ημερίδα για την πρόληψη και θεραπεία του παχέος εντέρου στο Δήμο Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο