Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η γιορτή των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και πλήθους γονέων και συγγενών η γιορτή των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, στο χώρο του Arena Soccer Club.

Τα 450 παιδιά που φιλοξενούνται στους 11 Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς 2023-2024. να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά με τους φίλους τους στη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που στήθηκε με πολύ φαντασία και πολλά παιχνίδια.

Στο θερμό καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου, υπογράμμισε ότι η γιορτή σηματοδοτεί το τέλος της χειμερινής εκπαιδευτικής περιόδου και την αρχή του καλοκαιριού και αναδεικνύει την προσπάθεια όλων μας για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Από τη νέα χρονιά οι υποδομές των Σταθμών ενισχύονται με ένα ακόμη Βρεφονηπιακό Σταθμό που θα λειτουργεί μέσα στο Υπουργείο Παιδείας, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε ακόμη περισσότερα Μαρουσιωτάκια.
Ευχαριστούμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πέτρο Κόνιαρη για την άοκνη προσπάθειά του στην εύρυθμη λειτουργία των Σταθμών και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και όλους τους εργαζόμενους για την αδιάλειπτη προσφορά στους μικρούς μας φίλους.
Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στηρίζοντας τη Μαρουσιώτικη οικογένεια και να εργαζόμαστε με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα για τη νέα γενιά, που είναι το μέλλον του τόπου μας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι» και ανανέωσε το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τη έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Κόνιαρης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την ευαισθησία του και τη διαρκή στήριξή του στον καθημερινό αγώνα, καθώς και την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας Ζωή Ιορδάνου, τις εκπαιδευτικούς και το προσωπικό, που είναι αρωγοί και προσφέρουν καθημερινά  την αμέριστη αγάπη και φροντίδα τους στα παιδιά.

Επίσης, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η προσπάθεια για ποιοτικές υπηρεσίες θα συνεχισθεί με το ίδιο  μεράκι και τον ίδιο ζήλο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Λέκκα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Δήμητρα Ρώτα, Ευτυχία Παρασύρη και Χρυσόστομος Σχινάς. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο