Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου η 2η ημέρα των δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19 από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Η ατομική ευθύνη μπορεί να ανακόψει το κύμα μετάδοσης της πανδημίας»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη  6 Απριλίου 2021 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας, δωρεάν rapid τεστ σε εκατοντάδες πολίτες, στην πλατεία Ευτέρπης, στο Μαρούσι.

Υπενθυμίζεται πως τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα παραμείνουν στον ίδιο χώρο μέχρι και την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη διαδικασία δήλωσε:

 «Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας είναι θετική εικόνα για την πόλη μας και αποδεικνύει πως η ατομική ευθύνη είναι σημαντικός παράγοντας για να ανασχεθεί η εξάπλωση της πανδημίας. Καλώ όλους τους Μαρουσιώτες όλων των ηλικιών να είναι προσεκτικοί στις κοινωνικές τους δραστηριότητες καθώς ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα παραμείνουν στο Δήμο μας μέχρι την Παρασκευή και πέρα από αυτό θα διοργανώσουμε εκ νέου και πολύ σύντομα νέα διαδικασία rapid test. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας συνεχίζουν με προγραμματισμό τους καθαρισμούς και τις απολυμάνσεις σε όλους τους Δημοτικούς – κοινόχρηστους χώρους καθώς και στη Δημοτική Συγκοινωνία για την προστασία του κοινωνικού συνόλου ».

Μετάβαση στο περιεχόμενο