Παρών ο Δήμος Αμαρουσίου στη συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων με μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου

Print Friendly, PDF & Email

Κοντά στους μαθητές της Β’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου, κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι, βρέθηκε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη κα Ρένα Χαλιώτη.

Τους μαθητές και τους συνοδούς τους, το Διευθυντή του Σχολείου Πασχάλη Αναστασιάδη και τις εκπαιδευτικούς Μαρία Σπυροπούλου και Χαρίκλεια Παλαμίδα, που πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα, υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους του Υπουργείο, ο Υφυπουργός κος Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο οποίος και συνομίλησε αρκετή ώρα μαζί τους.

Παρούσα στη συνάντηση και την ξενάγηση των μαθητών και συνοδών  ήταν και η κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία καλωσορίζοντας τους μαθητές στην πόλη του Αμαρουσίου εκ μέρους του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, τους μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του και το μεγάλο ενδιαφέρον του για τη νέα γενιά, συγχαίροντάς τους για την διάκριση που απέσπασε η ταινία τους στο διαγωνισμό με θέμα: «Σχολικός Εκφοβισμός – Σέβομαι τη διαφορετικότητα», καταλαμβάνοντας θέση στη πρώτη δεκάδα, ανάμεσα σε 450 συμμετοχές πανελλαδικά.
Η κα Χαλιώτη παρέδωσε σε κάθε μαθητή ξεχωριστά το  ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου, λέγοντας: «Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και η Διοίκηση του Δήμου δωρίζει σε εσάς τους μαθητές του ακριτικού Έβρου, το ιστορικό λεύκωμα της πόλης μας, της πόλης του πρώτου Έλληνα Ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη. Θα θέλαμε την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το Μαρούσι να έχουμε την ευκαιρία να σας ξεναγήσουμε στα ιστορικά μνημεία και μουσεία της πόλης μας, με την μακραίωνη πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων να ευοδωθεί η τεράστια προσπάθεια των μαθητών στον αγώνα για την πάταξη της σχολικής βίας στη χώρα μας. Οι μαθητές προσέφεραν το βραβευμένο dvd στην κα Χαλιώτη για να το παραδώσει στο Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη ευχαριστώντας για την τιμή. 

Σχετικά αρχείαΕκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη Ρ. Χαλιώτη με τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλ. Δερμεντζόπουλο και το Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου κατά την επίσκεψη της Β΄ Τάξης των μαθητών του Σχολείου στο Υπουργείο Παιδείας.


Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την Καθημερινότητα του Πολίτη Ρ. Χαλιώτη προσέφερε στους μαθητές το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου.


Οι μαθητές από τη Β’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου που συμμετείχαν στη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα.


To dvd των μαθητών της Β’ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου που απέσπασε διάκριση στο διαγωνισμό με θέμα: Σχολικός Εκφοβισμός- Σέβομαι τη διαφορετικότητα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο