Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην καθιερωμένη εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση του  Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «Άγιος Ελευθέριος», στην οποία υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε το σημαντικό έργο του Συλλόγου, συγχαίροντας τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. για την έντονη δραστηριότητά τους στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής. Όσον αφορά στο χώρο των πρώην Εξωτερικών Συνεργείων, ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι σταθερός στόχος μας είναι η διαμόρφωση του χώρου, που θα αναβαθμίσει την περιοχή του Σωρού και της Κοκκινιάς.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αμέριστη στήριξή του στα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή, καθώς και για την υποστήριξη στην επιτυχία της παρούσας εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Κάββαλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής (Γραμματέας του Συλλόγου),  Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Γεώργιος Ζήκος, Πέτρος Κόνιαρης, Κατερίνα Ιωάννου και Κατερίνα Ψάλτη.

 

Σχετικά αρχείαΠαρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην καθιερωμένη εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»_1


Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην καθιερωμένη εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»_2


Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην καθιερωμένη εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο