Παραδόθηκε στους πολίτες του Αμαρουσίου το νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο Ζεκάκου 6×6 στην περιοχή Σωρού Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Διοίκηση του Δήμου πάρα την ασφυκτική οικονομική πίεση θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προς τους δημότες της και με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις ολοένα και θα αναβαθμίζει την καθημερινότητα των πολιτών.

 

 

 

Το νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο Ζεκάκου, 6×6 στην περιοχή του Σωρού, παραδόθηκε στους πολίτες του Αμαρουσίου πλήρως ανακαινισμένο με νέο χλοοτάπητα, περιφραγμένο, ασφαλές και με φωτισμό.

Ένα σημαντικό έργο όχι μόνο για την περιοχή του Σωρού αλλά ευρύτερα για τον Δήμο Αμαρουσίου.

Η παράδοση του νέου γηπέδου έγινε από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη με αφορμή την τελετή λήξης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου των εσωτερικών προγραμμάτων του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για την ανακατασκευή του γηπέδου προκειμένου όπως είπε σήμερα να απολαμβάνουμε όλοι αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα και να δίνουμε ακόμα μια ανάσα αισιοδοξίας και άθλησης στη νεολαία της πόλης μας.

Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος προς τους εκατοντάδες γονείς που παρευρέθηκαν στην τελετή λήξης τους Πρωταθλήματος τους ευχαρίστησε που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα προγράμματα του Δήμου και τόνισε πως η Διοίκηση του Δήμου πάρα την ασφυκτική οικονομική πίεση θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες προς τους δημότες της και με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις ολοένα και θα αναβαθμίζει την καθημερινότητα των πολιτών.

Είμαστε εδώ ενωμένοι, όλοι μαζί για να υλοποιήσουμε το όραμα μας για μια πόλη σύγχρονη αποτελεσματική μια πόλη πρότυπο που θα δίνει ευκαιρίες, θα διευκολύνει τους πολίτες και θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Μετά την λήξη του τελικού Αγώνα Πρωταθλήματος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε τα Κύπελλα, τα μετάλλια και τις τιμητικές διακρίσεις στους συμμετέχοντες.

Στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου συμμετείχαν 300 παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου από τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα, με προπονητές τους  

κ.κ. Μαμμά Δημήτρη, Εγγλέζο Κώστα, Κοτσοβό Ανδρέα, Αριανά Ηλία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καρλάυτης, Πέτρος Κόνιαρης και Δημήτρης Σμυρνής. 

 

Σχετικά αρχείαΠαραδόθηκε στους πολίτες του Αμαρουσίου το νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο Ζεκάκου 6×6 στην περιοχή Σωρού Αμαρουσίου_1


Παραδόθηκε στους πολίτες του Αμαρουσίου το νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο Ζεκάκου 6×6 στην περιοχή Σωρού Αμαρουσίου_2


Παραδόθηκε στους πολίτες του Αμαρουσίου το νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο Ζεκάκου 6×6 στην περιοχή Σωρού Αμαρουσίου_3


Παραδόθηκε στους πολίτες του Αμαρουσίου το νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο Ζεκάκου 6×6 στην περιοχή Σωρού Αμαρουσίου_4


Παραδόθηκε στους πολίτες του Αμαρουσίου το νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο Ζεκάκου 6×6 στην περιοχή Σωρού Αμαρουσίου_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο