Παράδοση βρεφικού γάλακτος από το Δήμο Αμαρουσίου σε φιλανθρωπικούς φορείς για τη στήριξη του παιδιού αξιοποιώντας χορηγία της εταιρίας NESTLE

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Ν. Αλεπούς, με τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού πατέρα Χρίστο Κυριακόπουλο, και τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου πατέρα Νικόλα Μανώλη, κατά την παράδοση των κιβωτίων με το γάλα.Ο Αντιδήμαρχος Ν. Αλεπούς, με την εκπρόσωπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Σοφία Κούχη, κατά την παράδοση του γάλακτος.


Γ. Πατούλης: «Κανένα παιδί χωρίς γάλα σε αυτές τις δύσκολες εποχές»


Ποσότητα ενός τόνου εμπλουτισμένου βρεφικού γάλακτος παρέδωσε σήμερα ο Δήμος Αμαρουσίου σε φιλανθρωπικούς φορείς για την υποστήριξη του παιδιού και της οικογένειας. Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τα κιβώτια του γάλακτος παρέδωσε σε εκπροσώπους της Εκκλησίας και φιλανθρωπικών φορέων ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς.


Το γάλα προσέφερε η εταιρία NESTLE προς τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει ο Δήμος Αμαρουσίου για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Μέρος της ποσότητας αυτής, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Αμαρουσίου παρέδωσε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, στον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Αγκαλιά» και στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.


Με την ευκαιρία της παράδοσης των κιβωτίων με το γάλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, μετέφερε το παρακάτω μήνυμα: «Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε τις οικογένειες και τα παιδιά σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Δεν θέλουμε κανένα παιδί να στερηθεί το γάλα. Αξιοποιούμε το περίσσευμα των εταιριών, και τις ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθητοποίησή τους, και κάνουμε το Δήμο μας πυρήνα κοινωνικής προσφοράς για τους κατοίκους του και όποιον άλλον έχει ανάγκη την υποστήριξή μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο