Ουσιαστικό το Τεχνικό Πρόγραμμα του ΣΠΑΠ για το 2014, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Δήμων μελών του

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ., Δήμαρχο Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδη, τον Αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Λ. Ψυχόπαιδα και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου.


Με την ομόφωνη ψήφιση από το Δ.Σ. του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) της στοχοθεσίας που αφορά στην παρακολούθηση και εκτέλεση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος για το 2014,παρόντος του Προέδρου, Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, επιβεβαιώνεται η βούληση του Συνδέσμου για την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Δήμων μελών του.


Σύμφωνα με την απόφαση, τα έσοδα του ΣΠΑΠ θα φθάσουν το 1.251.295 ευρώ, με τα οποία θα εκτελεστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2014, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει:
  • Την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων του ΣΠΑΠ, με την αγορά καινούργιων μοτοσικλετών.


  • Τη σύνταξη μελετών, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, όπως η μελέτη πυρανίχνευσης μέσω νέων τεχνολογιών.


  • Αναπλάσεις αστικού περιβάλλοντος σε κάθε Δήμο, μέλος του ΣΠΑΠ.


  • Επίσης, θα συνεχιστούν όλες οι δράσεις που υλοποιεί ο ΣΠΑΠ, όπως αναδασώσεις, ποτίσματα, εκπαίδευση εθελοντών, προμήθεια αλατιού στους Δήμους μέλη,άμεση βοήθεια και επέμβαση όποτε χρειασθεί εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε επίσης τη διεξαγωγή ημερίδας σχετικά με το Περιβάλλον και τον Εθελοντισμό σε κάθε Δήμο, από τους 12 Δήμους μέλη του ΣΠΑΠ.


Η 8η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρόντων επίσης του Αντιπροέδρου, Δημάρχου Βριλησσίων κου Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, του Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής κου Λεωνίδα Ψυχόπαιδα και των λοιπών μελών του Δ.Σ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο