Ορκίστηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το νέο ορκισθέντα δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Μιχάλη Παπαδόπουλο.


 


Ορκίστηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, στη θέση του παραιτηθέντος Βασίλη Μπαλάση.


Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, κατά την οποία αναγνώστηκε ο όρκος και υπογράφηκαν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.


Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Παπαδόπουλο, καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο και στα καθήκοντα που αναλαμβάνει, και μία εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της πόλης. Παράλληλα, ο κ. Πατούλης, εξήρε τη σημαντική συμβολή του κ. Μπαλάση, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο αξίωμα.


Ο κ. Μπαλάσης, παραμένει στέλεχος και στενός συνεργάτης του Δημάρχου για καλύτερη ευόδωση των στόχων της Διοίκησης προς όφελος της πόλης.


Ο κ. Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, εξέφρασε την ειλικρινή διάθεση να συνδράμει στη διαχείριση των ζητημάτων της πόλης με τον πλέον επωφελή τρόπο.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο