Όποιος είναι προσηλωμένος στο στόχο της συνέχισης της λειτουργίας των σχολείων των Αναβρύτων και της προστασίας του Κληροδοτήματος Συγγρού θα μας βρίσκει πάντοτε δίπλα του

Print Friendly, PDF & Email

Απαντητική επιστολή του Δήμου Αμαρουσίου στις εσφαλμένες αναφορές  της Πρόεδρο του ΙΓΕ

 

Κάλεσμα για άλλη μια φορά, να πράξει τα δέοντα, αναφορικά με την εύρυθμη  λειτουργία των Σχολείων των Αναβρύτων και την προστασία του Κληροδοτήματος Συγγρού, απευθύνει προς την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών  (ΙΓΕ) κα Άννα Μαρία Γιάντση με νέο έγγραφό του ο Δήμος Αμαρουσίου.

Στο έγγραφο που υπογράφει ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Σπύρος Σταθούλης  επαναδιατυπώνονται οι ανησυχίες που είχαν ήδη αναφερθεί στο προηγούμενο έγγραφο του Δήμου για τις οποίες ουδεμία αναφορά γίνεται στην απαντητική επιστολή της Προέδρου του ΙΓΕ.

Αντίθετα, στρέφει τα βέλη της προς το Δήμο Αμαρουσίου, με ανακρίβειες, με εσφαλμένες αναφορές, δείχνοντας τουλάχιστον να διαθέτει ελλιπή ενημέρωση.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως είναι προδήλως γνωστό και θα όφειλε να γνωρίζει η Πρόεδρος του ΙΓΕ, συνδράμει το ΙΓΕ σε κάθε περίπτωση και όποτε του έχει ζητηθεί, συμβάλλοντας τα μέγιστα τόσο στη λειτουργία του ΙΓΕ, των σχολείων, όσο και στην καθαριότητα και προστασία του Κτήματος Συγγρού.

 «Δηλώνουμε και διατρανώνουμε την ανησυχία μας για όλα όσα αναφέραμε στο προηγούμενο έγγραφο μας και σας καλούμε για άλλη μια φορά να πράξετε τα δέοντα. Δικός μας αντικειμενικός και μοναδικός στόχος είναι η συνέχιση της λειτουργίας των Σχολείων των Αναβρύτων και η προστασία του Κληροδοτήματος και του Κτήματος Συγγρού, του Δάσους Συγγρού. Όποιος είναι προσηλωμένος στον στόχο αυτόν θα μας βρίσκει πάντοτε δίπλα του» καταλήγει το έγγραφο του Δήμου Αμαρουσίου.   

Επισυνάπτεται το έγγραφο του Δήμου Αμαρουσίου προς την Πρόεδρο του ΙΓΕ.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο