Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 16η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΕκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εθελοντές αιμοδότες  για την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με το προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου που συνέβαλε στην επιτυχία της 16ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας.


 


Με 178 μονάδες αίματος ενισχύεται η Τράπεζα Αίματος


Εκατοντάδες εθελοντές πολίτες, στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου και Πρόσκοποι της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κου Γιώργου Πατούλη για συμμετοχή στην 16η Εθελοντική Αιμοδοσία, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη τους στο συνάνθρωπο.


Στο διήμερο της 16ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε με επιτυχία ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) συγκεντρώθηκαν 178 μονάδες αίματος, που θα ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών που χρειάζονται μετάγγιση αίματος.Με την υποστήριξη του κινητού συνεργείου αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Φλέμινγκ είχε προηγηθεί ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος στους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Τη διαδικασία της αιμοδοσίας παρακολούθησε εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά τους που δίνει ελπίδα να σωθούν ζωές, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.        


Την 16η Εθελοντική Αιμοδοσία υποστήριξαν με την ευγενική χορηγία τους η εταιρεία 3E προσφέροντας νερά και χυμούς, η επιχείρηση «Cute Cafe στο Μαρούσι και οι φούρνοι «Μακρής» και «Παπασυμεών» με την προσφορά αλμυρών εδεσμάτων. 


Η επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2014.       


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο