Ολοκλήρωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.ΣΑ Γ. Πατούλης, τον κύκλο επαφών με πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με τον Προέδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.


Σειρά επαφών με πολιτικούς αρχηγούς είχε το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα τρέχοντα επείγοντα ζητήματα που αφορούν στον ιατρικό κόσμο όσο και στο χώρο της Υγείας ευρύτερα, με αιχμή τη μεταρρύθμιση που βρίσκεται σε εξέλιξη στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και στο πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ).


Στον κύκλο των συναντήσεων, είχε επαφές με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον Προέδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, και την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.


Ανάμεσα στα θέματα που έθεσε ο κ. Πατούλης, υπόψη των πολιτικών αρχηγών ήταν η νομοθετική κατοχύρωσης για την αποπληρωμή των 350 εκατομμυρίων ευρώ που χρωστάει ο Ο.Π.Α.Δ στους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς, η κατοχύρωση της ελεύθερης συνταγογράφησης για όλους τους γιατρούς, η κοστολόγηση της ιατρικής επίσκεψης, η διαδικασία πιστοποίησης των γιατρών που επιθυμούν να συνταγογραφούν κ.α. Παράλληλα, διατύπωσε τη σταθερή θέση του Ι.Σ.Α να υπάρξει υπογραφή συλλογικών συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ τόσο για τους συμβεβλημένους γιατρούς όσο και για τους μη συμβεβλημένους που θα συνταγογραφούν ηλεκτρονικά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο