Οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτας τους

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο Δήμος Αμαρουσίου και με τον  Προσκοπισμό στηρίζει τη νεολαία.

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας και των τριών συστημάτων των Προσκόπων Αμαρουσίου.

Η  όμορφη εκδήλωση εκτός από τις καθιερωμένες ευχές είχε και προβολή των δράσεων με προσωπικές κατασκευές και επίδειξη δεξιοτήτων των προσκόπων της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές και τον κ. Νίκο Μπόγδανο για την εξαιρετική εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους καλή προσκοπική χρονιά και τόνισε πως ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στηρίζει το πολυποίκιλο έργο τους –  όπως μέχρι σήμερα έχει αποδείξει –  το όποιο αγκαλιάζει την ελληνική νεολαία δίνοντας της όραμα για το αύριο.  

Οι πρόσκοποι αναγνωρίζοντας την έμπρακτη στήριξη του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη στον Προσκοπισμό του έδωσαν αναμνηστικά χειροποίητα δώρα, δημιουργίες των Προσκόπων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Ε. Γαρδέλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Πέππας, Δ. Καρλαύτης, Ε. Βλάχου, Π. Κόνιαρης, Θ. Βλαχοπιώτης, Ε. Τσίγκας, Δ. Σμυρνής.  

 

Σχετικά αρχείαΟι Πρόσκοποι Αμαρουσίου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτας τους (1)


Οι Πρόσκοποι Αμαρουσίου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτας τους (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο