Οδηγίες για την παραλαβή των αγροτικών προϊόντων την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στο πλαίσιο της 3ης δράσης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
 


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και προς αποφυγή ταλαιπωρίας κατά την ημέρα παραλαβής των εγχώριων αγροτικών προϊόντων την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, στο πλαίσιο της 3ης δράσης διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τους παραγωγούς, με τηλεφωνική προεγγραφή και παραγγελία, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει:


Η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00 έως τις 16:00 στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος (συμβουλευτείτε το σχετικό συνημμένο χάρτη για το ακριβές σημείο).


Οι συμμετέχοντες στη δράση παρακαλούνται να προσέρχονται στη γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο προκειμένου να παραλάβουν το αντίγραφο της παραγγελίας τους με το οποίο και θα εξυπηρετούνται από τους παραγωγούς.


Επίσης, παρακαλούνται να φέρουν το ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας τους για τη δική τους διευκόλυνση αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.


Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στο τηλ. 2132038349 και κατά το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 2132038000.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο