Ο Προσκοπισμός στο Μαρούσι γιορτάζει τα 100 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς

Print Friendly, PDF & Email
Παρουσίαση των επετειακών εκδηλώσεων για το 2015 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, ώρα: 11:00

Οι Πρόσκοποι  Αμαρουσίου  γιορτάζουν  τα 100 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνουν μία σειρά από επετειακές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας μέσα από την ιστορία το σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει ο προσκοπισμός στην νεολαία της πόλης. 
   
 Από το 1915 χιλιάδες παιδιά έχουν γαλουχηθεί με τις αρχές του προσκοπισμού, καθώς είναι από τους παλαιότερους φορείς  της πόλης, ενώ σήμερα ο Προσκοπισμός στο Μαρούσι  παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη μέσα από τα τρία Προσκοπικά Συστήματα, προσφέροντας δημιουργική απασχόληση σε εκατοντάδες παιδιά.

Οι επετειακές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 θα παρουσιασθούν σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα),  το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν το 1ο  και 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου με αρχηγούς τον Νίκο Κακογιάννη και τον Γιάννη Γεωργόπουλο αντίστοιχα και το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου με αρχηγό τον Αλέξανδρο Μπόττα.                  

Σχετικά αρχείαΠροσκόποι Αμαρουσίου


Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Μετάβαση στο περιεχόμενο