Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Μαγειρεύουμε και Προσφέρουμε» των καταστημάτων Public στο Μαρούσι για τη σίτιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη

Print Friendly, PDF & Email

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, 11:00 – 19:00

Ο Δήμος Αμαρουσίου με διάθεση προσφοράς και ευαισθησίας προς το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται στη δύσκολη αυτή συγκυρία, ενώνει τις δυνάμεις του με άλλους φορείς, απλώνοντας δίχτυ κοινωνικής προστασίας και υποστήριξης προς τους συμπολίτες μας.


Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Μαγειρεύουμε και Προσφέρομε» των καταστημάτων Public και της εθελοντικής δράσης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και μας καλεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 από τις 11:00 το πρωϊ έως τις 19:00 να μαγειρέψουμε και να προσφέρουμε ένα ή περισσότερα γεύματα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σίτισης για περισσότερα από 150 άτομα.


Στην ειδική διαμορφωμένη κουζίνα στο χώρο των καταστημάτων Public στο The Mall Athens, οι Chef Βασίλης Καλλίδης, Ηλίας Κάφαλης, Γιάννης Λουκάκος, Χριστόφορος Πέσκια και Ελένη Ψυχούλη θα μαγειρέψουν και θα υποδεχτούν τα γεύματα που θα έχουμε ετοιμάσει.


Εάν πάλι δεν έχετε χρόνο για μαγείρεμα εξίσου σημαντική είναι η προσφορά συσκευασμένων τροφίμων όπως ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ κ.α.


Ο Δήμος Αμαρουσίου θα παραδώσει αυθημερόν τα γεύματα που θα προσφερθούν, αλλά και τρόφιμα στις ακόλουθες δομές υποστήριξης που βρίσκονται στην πόλη μας:
– ΑΜΑΛΙΕΙΟ Οικοτροφείο Θηλέων
– Οικοτροφείο «ΗΠΙΟΝΗ»
– Ξενώνα SOS ΕΛΙΖΑ
– Χαμόγελο του Παιδιού Σπίτι Αμαρουσίου (εκτός από μαγειρεμένα φαγητά)
– ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι βιρτουόζοι της γεύσης θα κάνουν σύντομη επίδειξη των συνταγών τους και στη συνέχεια θα υπογράψουν τα βιβλία τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο