Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στην εθελοντική εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» για τον καθαρισμό και την φροντίδα του Ο.Α.Κ.Α.

Print Friendly, PDF & EmailΦωτογραφία αρχείου


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ.
Σημείο συνάντησης η Πύλη Α του Ο.Α.Κ.Α.


Στην περιβαλλοντική δράση για τον καθαρισμό και την φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων του Ο.ΑΚ.Α., στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» που διοργανώνει ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΪ συμμετέχει ο Δήμος Αμαρουσίου. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη διοίκηση και το προσωπικό του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου.


Εθελοντικοί φορείς του Δήμου Αμαρουσίου, εθελοντές, και 35 αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. θα συμμετέχουν στον καθαρισμό, στη φροντίδα του Τείχους των Εθνών και των χώρων γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο, το Κολυμβητήριο και το Κλειστό Γυμναστήριο, καθώς και στην περιποίηση των χώρων πρασίνου.


Το ραντεβού είναι για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ.  Σημείο συνάντησης η Πύλη Α του Ο.Α.Κ.Α. από τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη, όπου θα υπάρχει και χώρος στάθμευσης των οχημάτων.
Ακόμη, όσοι από τους εθελοντές επιθυμούν να μετακινηθούν με τον ηλεκτρικό μπορούν να αποβιβαστούν στο σταθμό «Ειρήνη», όπου λεωφορείο του Δήμου Αμαρουσίου θα τους μεταφέρει στο σημείο συνάντησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο