Ο Δήμος Αμαρουσίου προάγει τον πολιτισμό και στηρίζει τον πνευματικό κόσμο

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως κας Αλίκης Καλομενοπούλου, «Οι φίλοι μου οι συγγραφείς».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν για το βιβλίο οι,

  • Τέτα Ντόντου: Νομικός – Οικονομολόγος
  • Κωνσταντίνος Γεωργίου: Λογοτέχνης – Συγγραφέας
  • Μίκα Ιωαννίδου: Δικηγόρος – Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας των Ευραιπαίων Γυναικών,

ενώ ποιήματα της κας Καλομενοπούλου απήγγειλε η κα Στέλλα Μυλωνά με συντονίστρια της εκδήλωσης την φιλόλογο κα Αίγλη Τσαρούχη.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την χαρά του που ο Δήμος φιλοξενεί και υποστηρίζει μια τέτοιου είδους εκδήλωση καθώς όπως είπε «είναι μεγάλη η τιμή να αναδεικνύουμε σε συνεχή βάση τον πνευματικό κόσμο της πόλης μας καθώς οι εκδηλώσεις αυτές προάγουν τον πολιτισμό, καλλιεργούν το πνεύμα και συσφίγγουν τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων της πόλης μας.» Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους ομιλητές, τη συγγραφέα κα Αλίκη Καλομενοπούλου για το εξαιρετικό βιβλίο αλλά και όλους αυτούς που εργάστηκαν για την άρτια αυτή εκδήλωση.

Τον πλήρη συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού  – Πολιτισμού κα Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

Η παρουσίαση του βιβλίου έκλεισε με δυο άριες από την μαγευτική φωνή της κας Δανάης Φιλίογλου, Διπλωματούχου μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, ενώ στο πιάνο συνόδευε ο Καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου κ. Μ. Παπαγιάννης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμος Αμαρουσίου προάγει τον πολιτισμό και στηρίζει τον πνευματικό κόσμο_1


Ο Δήμος Αμαρουσίου προάγει τον πολιτισμό και στηρίζει τον πνευματικό κόσμο_2


Ο Δήμος Αμαρουσίου προάγει τον πολιτισμό και στηρίζει τον πνευματικό κόσμο_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο