Ο Δήμος Αμαρουσίου και το πρόγραμμα Kinder+Sport της Ferrero στηρίζουν τον αθλητισμό

Print Friendly, PDF & Email

Για τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού μιλά στα παιδιά ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο της συνεργασίας των αθλητικών προγραμμάτων του με το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Kinder+Sport της εταιρίας Ferrero.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων, το πρόγραμμα Kinder+Sport σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου προσέφερε στα παιδιά που συμμετέχουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μία διάσημη αθλήτρια, που μοιράστηκε μαζί τους τα οφέλη και τους λόγους που ο αθλητισμός κάνει τη ζωή ακόμα καλύτερη και πιο διασκεδαστική. Η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης και Διεθνής Πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική, μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού σε περισσότερα από 400 παιδιά που συμμετέχουν σε μια σειρά από αθλητικά προγράμματα του Δήμου, όπως κολύμβηση, ποδόσφαιρο, τέννις, Ταε Κβο Ντο, Τζούντο, πινγκ-πονγκ, μπαλέτο, ρυθμική γυμναστική και παραδοσιακούς χορούς.

Η Κλέλια Πανταζή, αθλήτρια και η ίδια από πολύ νεαρή ηλικία, πρωταθλήτρια και κάτοχος πολλών τίτλων σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα, ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες του Kinder+Sport. Η γνωστή αθλήτρια επισκέφτηκε τα παιδιά στα γυμναστήρια των αθλημάτων που επέλεξαν και τους μίλησε για το σημαντικό ρόλο της γυμναστικής από μικρή ηλικία, τόσο για την υγεία, όσο και για την καλή διάθεση. Με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, η Κλέλια προέτρεψε τα παιδιά να διαλέξουν ένα άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν, ώστε να περνούν ευχάριστα προσφέροντας ταυτόχρονα και σημαντικά οφέλη στο σώμα και την υγεία τους. Τέλος, η Κλέλια έδωσε στα παιδιά των Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου ένα ιδιαίτερο δώρο από το Kinder+Sport, το «Σακίδιο του Μικρού Αθλητή», μια παιδική τσάντα που περιέχει τα απαραίτητα για να περνούν ευχάριστες ώρες κάνοντας τα αγαπημένα τους αθλήματα κάθε εποχή του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανέφερε σχετικά με την πραγματοποίηση του προγράμματος: «Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες αξιοποιώντας δημιουργικά κι ευχάριστα τον χρόνο τους. Είναι χαρά μας που η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder +Sport στηρίζει τον αθλητισμό και φέρνει κοντά μας καταξιωμένους αθλητές, πηγή έμπνευσης και υγιή πρότυπα για τα παιδιά μας».

Η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης και Διεθνής Πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική, ανέφερε σχετικά με τη συμμετοχή της: «Είναι τιμή και χαρά για μένα να συμμετέχω σε αυτό το ιδιαίτερο πρόγραμμα του Kinder+Sport. Ο αθλητισμός είναι για μένα τρόπος ζωής και μέσω αυτού του προγράμματος μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ κι εγώ κοντά σε ακόμα περισσότερα παιδιά και να μοιραστώ μαζί τους τα οφέλη και την απόλαυση μιας ζωής γεμάτης κίνηση!».

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager, Ferrero Greece, δήλωσε επιπλέον: «Το πρόγραμμα Kinder+Sport απευθύνεται σε παιδιά και νέους που ξεκινούν ένα άθλημα και γνωρίζουν τις χαρές του, πιστεύοντας ότι η φυσική δραστηριότητα αποτελεί βασικό θεμέλιο για την ανάπτυξη και την καλή υγεία. Στόχος του προγράμματός μας είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους κάνοντας το άθλημα που αγαπάνε, γιατί για το Kinder+Sport ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση!».

Το πρόγραμμα Kinder+Sport ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα με επιτυχία το 2014, προάγοντας τον αθλητισμό, τις αξίες και τα οφέλη του, μέσω συνεργασιών με τοπικούς και εθνικούς φορείς. Στόχος του Προγράμματος είναι να μυήσει τη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Επιπλέον, στηρίζει διοργανώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος σε τοπικό επίπεδο, ώστε να δίνονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και κίνητρα στα παιδιά να γνωρίσουν τις χαρές της άθλησης. 

Σχετικά αρχεία1. Η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική, μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού σε περισσότερα από 400 παιδιά των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.


2. Η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική, μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού σε περισσότερα από 400 παιδιά των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.


3. Η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική, μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού σε περισσότερα από 400 παιδιά των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο