Ο Δήμος Αμαρουσίου και οι τοπικές επιχειρήσεις της πόλης «αγκαλιάζουν» τα παιδιά του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση για τα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος, παρόντων του Πατέρα Νικόλαου και  του Δημοτικού Συμβούλου, υπεύθυνου του Γραφείου Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης Δήμου Αμαρουσίου Ν. Αλεπού.Στιγμιότυπο από την παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου.        


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, το Γραφείο Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης δια του υπεύθυνου Δημοτικού Συμβούλου κου Νικόλαου Αλεπού συνέδραμε στην διοργάνωση μιας χαρούμενης και πλούσιας σε εδέσματα εκδήλωσης για τα παιδιά του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ενορία του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου για την στήριξη του Ιδρύματος, που έχει σκοπό την οικογενειακή φροντίδα, τη στοργή και την εκπαίδευση των παιδιών που φιλοξενεί.


Μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που αναπτύσσει με τις τοπικές επιχειρήσεις ο Δήμος Αμαρουσίου, προσέφερε στα παιδιά πλούσια εδέσματα και τρόφιμα, ενώ την ψυχαγωγία τους ανέλαβε ένας πολύ διασκεδαστικός κλόουν.


Ο Δήμος Αμαρουσίου και ειδικότερα το Γραφείο Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης εκφράζει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στις παρακάτω τοπικές επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθώς μέσα από την προσφορά τους, έδωσαν τη δυνατότητα στα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστα στην εκδήλωση που διοργανώθηκε γι’ αυτό το σκοπό.


Ειδικότερα ευχαριστεί τα ψητοπωλεία:
– «Το Ξύλινο» του Ανδρέα Κοσκόρου
– «Το Πιταστέρι» του Γιώργου Βρέντα       
– «Το  Posto» του Γιάννη Γιούπιου                         
– «Το Αίθριο» των αδελφών Bajrami
– « Το Everest Κηφισίας» του Γιώργου Αλεξόπουλου
– «Το Ελληνικό Σουβλάκι» του Πέτρου Σταύρου


Επίσης το Οπωροπαντοπωλείο του Παναγιώτη Πετρίδη, καθώς και τον κο Χάρη Μακρυγιάννη για την προσφορά τεσσάρων έργων ζωγραφικής για τη διακόσμηση του Λύρειου Ιδρύματος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο