Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ:Η σημερινή Δημοτική Αρχή αναβαθμίζει τις γειτονιές της πόλης,με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των ιδιοκτητών

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή το περιεχόμενο καταγγελίας που υπογράφεται από συμπολίτη μας και αφορά τη νομιμότητα ή μη των ενεργειών του Δήμου Αμαρουσίου, όσον αφορά τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Ο.Τ. 664 (Λακωνίας και Λάσκαρη), θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα παρακάτω:  1. Το ζήτημα της αξιοποίησης προς όφελος των κατοίκων της γειτονιάς του Ψαλιδίου του συγκεκριμένου ακινήτου, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τις Υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου τα τελευταία 25 τουλάχιστον χρόνια. Δεν είναι ένα ζήτημα που δημιουργήθηκε χθες, ούτε ευθύνεται η σημερινή Διοίκηση για το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα μια σειρά από διαδικασίες που αφορούν την απαλλοτρίωση του και την αποζημίωση των ιδιοκτητών.


  2. Στο συγκεκριμένο ακίνητο, που μέρος του αποτελεί ιδιοκτησία του Δήμου Αμαρουσίου, η σημερινή Διοίκηση του Δήμου προχώρησε στη δημιουργία παιδικής χαράς, κατόπιν επανειλημμένων αιτημάτων των κατοίκων της γειτονιάς. Σε ένα χώρο που παρέμενε πάνω από 25 χρόνια ανεκμετάλλευτος κι εγκαταλελειμμένος, ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε σε μια ουσιαστική παρέμβαση, που στόχο έχει την αναβάθμιση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.


  3. Η παρέμβαση αυτή, η  δημιουργία μιας σύγχρονης κι ασφαλούς για τα παιδιά παιδικής χαράς στην Π.Ε. Ψαλίδι, στο Ο.Τ. 664, δεν έχει σκοπό να θίξει κατοχυρωμένα ιδιοκτησιακά δικαιώματα συμπολιτών μας. Αντίθετα, αναβαθμίζεται η ευρύτερη περιοχή κι αποκτά μεγαλύτερη αξία η περιουσία όλων των περιοίκων.


  4. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δεν είναι καταπατητές, όπως ισχυρίζεται στην ενυπόγραφη καταγγελία του ο συμπολίτης μας κ. Φ. Κόσκορος.


  5. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης με το έργο και τις παρεμβάσεις τους σε όλα αυτά τα χρόνια, αναβαθμίζουν τις γειτονιές της πόλης μας και με τον τρόπο αυτό δίνουν αξία στις περιουσίες των κατοίκων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο