Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράση Καθαρισμού και Ανακύκλωσης στο πάρκο Μυτιλήνης – Νέα Λέσβος, 5 Ιουνίου 2022, 10:00 – 13:00

Print Friendly, PDF & Email

Με το σύνθημα «Καθαρίζουμε και Ανακυκλώνουμε – Εθελοντισμός στις Γειτονιές», ο Δήμος Αμαρουσίου πραγματοποιεί μία ακόμη δράση για την προστασία του πρασίνου της πόλης και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δημοτών του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 κατά τις ώρες 10:00 – 13:00, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου με τη συνδρομή εθελοντών Πολιτικής Προστασίας και εθελοντών συλλόγων & κατοίκων Αμαρουσίου συναντιούνται στην περιοχή της Νέας Λέσβου και συγκεκριμένα στο Πάρκο Μυτιλήνης (Μυτιλήνης & Πεντέλης)  για καθαρισμό και αποψίλωση. Παράλληλα η Περιφέρεια Αττικής μέσω της υπηρεσίας The Green City θα είναι παρούσα για να ενημερώσει τους πολίτες για τα οφέλη και τους τρόπους ανακύκλωσης.

Η δράση διοργανώνεται από το Γραφείο Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Εκτός από την Περιφέρεια Αττικής παρόντες και οι Σύλλογοι Νέας Λέσβου και Δωδώνης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο