Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί τους χορηγούς – εθελοντές και όλους όσοι στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι πράξεις αλληλεγγύης συμβάλλουν στην επίτευξη                   του στόχου του Κοινωνικού Παντοπωλείου»

Στο πλαίσιο αρωγής ατόμων και οικογενειών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης απευθύνουν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους χορηγούς και σε όλους τους εθελοντές. Με την ευγενική προσφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης συνέβαλαν σε σημαντικό βαθμό να βοηθηθούν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα ευχαριστούν τους συλλόγους-σωματεία που την τελευταία περίοδο συνέδραμαν ουσιαστικά όπως:

  • Χαμόγελο του παιδιού (τον Πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο και τα μέλη)
  • Εκδρομικός Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου (τον Πρόεδρο Μάκη Ουίλς και τα μέλη)
  • ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ. (Περιβαλλοντικός Περιβαλλοντικός – Φιλοζωϊκός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου) (την Πρόεδρο Μαριάννα Ζερβάκη και τα μέλη)
  • Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού του Δήμου Αμαρουσίου (την Πρόεδρο Μαριάννα Ζερβάκη και τα μέλη)
  • Γ’ Λαϊκή Αγορά Αθηνών (τον Πρόεδρο Επαγγελματιών Κωσταντίνο Σφύρλα, τον Πρόεδρο Παραγωγών Θεόδωρο Καλαϊτζόγλου και τα μέλη)
  • 6ο ΓΕΛ Αμαρουσίου 

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για τις αξιέπαινες πράξεις συμπαράστασης από Συλλόγους, εταιρίες και πολίτες  τόνισε:

«Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται στο κοινωνικό παντοπωλείο διανέμονται στα νοικοκυριά  της πόλης του Αμαρουσίου που έχουν ανάγκη τη στήριξή  μας.  Όλη η διαδικασία συμβαίνει με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με το αρχείο ωφελουμένων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί στο έπακρο πως κανείς συμπολίτης μας δεν θα νιώσει ούτε στιγμή μόνος ή αβοήθητος. Η συμπαράσταση σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας προβάλλει το αίσθημα της ενότητας που πρέπει να διακρίνει τους ανθρώπους και σηματοδοτεί την αλληλοβοήθεια και την αναγκαιότητά της σε δύσκολες για τον άνθρωπο στιγμές. Τέτοιες ανιδιοτελείς πράξεις προσφοράς και συμπαράστασης προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και δείχνουν  πολιτισμό».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Διεύθυνση: Νικ. Πλαστήρα 9, Μαρούσι 151 24

Ώρες Λειτουργίας :  Καθημερινά από Δευτέρα – Σάββατο από 08:00 – 14:00

Τηλέφωνο Επικ/νίας : 210 80 20 861

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο