Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του «Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.» για το σχολικό έτος 2021-2022

Print Friendly, PDF & Email

Για μία ακόμη συνεχή χρονιά, υλοποιήθηκε το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου από το Νομικό Πρόσωπο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. του Δήμου Αμαρουσίου. 

Με  την  πολύτιμη συνεργασία και προσφορά των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Ξένων Γλωσσών και Κέντρων Μελέτης της πόλης μας, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, ικανοποίησε 28 αιτήματα οικογενειών που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες με ευπαθή χαρακτηριστικά, για την ένταξη των παιδιών τους στο πρόγραμμα του κοινωνικού φροντιστηρίου. Ως εκ τούτου, μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας είχαν την δυνατότητα να ενταχθούν σε τμήματα φροντιστηρίων, με φοίτηση δωρεάν ή μειωμένου κόστους δίδακτρα, αξιοποιώντας την σημαντική συνεισφορά των ιδιοκτητών φροντιστηριακών μονάδων για εκπαιδευτική υποστήριξη.

Το πρόγραμμα του κοινωνικού φροντιστηρίου υλοποιείται στο Δήμο Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.  Πέτρου Κόνιαρη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τα φροντιστήρια της πόλης για την πολύτιμη και ουσιαστική υποστήριξή τους στους μαθητές και μαθήτριες των οικογενειών του Αμαρουσίου, εξαίροντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Τα φροντιστήρια που συνεργάστηκαν τη σχολική χρονιά 2021/2022 προσφέροντας θέσεις για την ένταξη μαθητών/τριών στα τμήματά τους, ήταν τα εξής:

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

Πήγασος

Άλφα

Διακρότημα

Εκπαίδευση

Ορόσημο

Ακάδημος

Νόηση

Έψιλον

 

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

Ρεϊσης -Μπίρης

Πατέλη

Ρούμπου

Μάντζιου

Ταραλά

Κοσματοπούλου

Καλοβρεντή

Ευρωγνώση

Μουτζούρη-Σπανού

Σπανουδάκη

AXON

SO EASY

LEXINET

 

Φωτογραφία από τη βράβευση των ιδιοκτητών φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων γλωσσών για την πολύτιμη εθελοντική προσφορά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο – (17/1/2020)

Μετάβαση στο περιεχόμενο