Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 194KB||download .jpg file 188KB|


Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη αλλά και με την ιδιότητα του γιατρού, ο Δήμαρχος ο κ. Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην κοπή πίτας δύο μεγάλων νοσοκομείων που εδρεύουν στο Μαρούσι, του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών ΥΓΕΙΑ Α.Ε. και της Γενικής Μαιευτικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ.
Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσηλευτηρίων και στα μέλη της Διοίκησης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας με τον πρόεδρο των Δ.Σ. ΥΓΕΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ κ. Κ. Σταύρου και τον Αντιπρόεδρο της MIG και του ΥΓΕΙΑ κ. Α. Βγενόπουλο.
Ωφελημένοι από τη συνεργασία του Δήμου και των δύο μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων θα είναι οι δημότες της πόλης. Κι αυτό γιατί ο Δήμαρχος κατάφερε να εξασφαλίσει από τον όμιλο του ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που προωθεί ο Δήμος, ένα «πακέτο» δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για κατοίκους του Αμαρουσίου.


   

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο