Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης τιμά την καταξιωμένη μαέστρο Τ. Παπαστεφάνου για την πολύτιμη, πολυετή προσφορά της στον πολιτισμό και στη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 19:30, Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ 

Συναυλία αφιερωμένη στην καταξιωμένη μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου για την πολύτιμη, πολυετή προσφορά της στον πολιτισμό και στη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Η συναυλία θα δοθεί από τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, και ώρα 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ (Εκπαιδευτήρια Δούκα, οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι).

Κατά τη διάρκεια της αφιερωματικής εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, τιμώντας για την προσφορά της, τη βραβευμένη με διεθνείς διακρίσεις, μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου, θα ονοματοθετήσει τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου σε «Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου – ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ».

Οι χορωδοί,  στο πρώτο μέρος της συναυλίας με τίτλο: «Ρωμιοσύνη» θα ερμηνεύσουν τραγούδια των Γ. Ρίτσου, Μ. Θεοδωράκη και στο δεύτερο μέρος με τίτλο: «Αλβανία», τραγούδια των Πυθαγόρα, Γ. Κατσαρού, τα οποία έχει διασκευάσει για χορωδία η Τερψιχόρη Παπαστεφάνου.

Λεωφορεία του Δήμου θα αναχωρήσουν από το Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στις 18:45 και στις 19:00. Επιστροφή μετά το πέρας της συναυλίας.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο