Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στηρίζει την προσπάθεια του πρώην προσωπικού ΑμεΑ του Δήμου Αμαρουσίου για την οριστική δικαίωσή τους και την επιστροφή τους στην οικογένεια των εργαζομένων

Print Friendly, PDF & Email

Τη διαβεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει και να είναι αρωγός στην προσπάθεια των πρώην εργαζόμενων ΑμεΑ  για την οριστική δικαίωσή τους και την ένταξη τους στην οικογένεια των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, κατά τη συνάντησή του με τους 19 εργαζόμενους που κέρδισαν τα προσωρινά μέτρα για την επιστροφή τους στο Δήμο Αμαρουσίου.         

Στη συνάντηση παρουσία του Γενικού Γραμματέα κου Μιχάλη Χρηστάκη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε ότι παρά τις ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα από το Δήμο Αμαρουσίου και την ΚΕΔΕ για τη μεταφορά τους σε προσωρινές προσωποπαγείς  θέσεις ΙΔΑΧ, η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε με την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας εξαιτίας της προκήρυξης των εκλογών.
Είμαστε ικανοποιημένοι – σημείωσε- από τη θετική εξέλιξη των προσωρινών μέτρων και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την προσπάθειά σας μέχρι την οριστική δικαίωσή σας  από τη Δικαστική Αρχή και την ένταξη σας στην οικογένεια των εργαζόμενων του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες προς τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της σε αυτό το πολύ ζωτικό θέμα για τους ίδιους.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια του πρώην προσωπικού ΑμεΑ του Δήμου Αμαρουσίου για την οριστική δικαίωσή τους και την επιστροφή τους στην οικογένεια των εργαζομένων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο