Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του Δήμου και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά

Print Friendly, PDF & Email

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου και ο αποκριάτικος χορός, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του σε όλους τους εργαζόμενους, να έχουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους υγεία, αισιοδοξία και πρόοδο.
Παράλληλα, επανέλαβε τη δέσμευση της Διοίκησης ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου και απευθύνοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ» σε όλους, από όποιο πόστο και εάν παρέχουν τις υπηρεσίες τους, τους κάλεσε να συνεχίσουν να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην καλή λειτουργία της πόλης και στην εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ακολούθησε, η κλήρωση δεκάδων δώρων για τους εργαζόμενους, προσφορά  τοπικών επιχειρήσεων. Για την ευγενική χορηγία τους, ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του «Απολλώνιο» κ. Μηλιδώνη, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, τον κ. Μπατρή από το Σωματείο Παραγωγών Γ’ Λαϊκής Αγοράς και τους κ.κ. Νίκο και Γιώργο Καγιώργη από την καφετέρια NG Brothers.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Ελευθέριος Μαγιάκης και Κατερίνα Ψάλτη. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου.     

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αποκριάτικο χορό από το Σύλλογο των εργαζομένων.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του Δήμου και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο