Νεότερη αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο κατασκευής της νέας Παιδικής Χαράς (χώρος Αμαλιείου) και πέριξ οδών στην περιοχή του Κέντρου

Print Friendly, PDF & Email

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, στο έργο ανακατασκευής της οδού Πλαστήρα, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Επαμεινώνδα Γαρδέλη και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Συγκεκριμένα επιθεώρησε τις εργασίες που εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου «Ολοκληρωμένη ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου Ο.Τ. 97 (Αμαλιείο)-Δημιουργία πρότυπης παιδικής χαράς και ασφαλών προσβάσεων», και που σκοπό έχουν τη γενικότερη ανάπλαση της αστικής περιοχής που περιβάλει τον χώρο του Αμαλιείου και θα την καταστήσει πρότυπο αναβαθμισμένο τμήμα του Πολεοδομικού Ιστού της πόλης.

Μετά το πέρας της αυτοψίας ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η δημιουργία της νέας πρότυπης Παιδικής Χαράς στο Αμαλιείο, ήταν μία δέσμευσή μας και γίνεται πράξη. Επιπλέον γίνεται σημειακή ανάπλαση στην γύρω περιοχή.

Το έργο εκπληρώνει ένα βασικό σκοπό μας για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση όλων των Πολεοδομικών Ενοτήτων του Αμαρουσίου, με τη δημιουργία νέων πόλων πρασίνου, ήπιων χρήσεων πολιτισμού και αναψυχής για όλη την οικογένεια και την ανάδειξη των υφιστάμενων υπαίθριων χώρων. Το Μαρούσι κάθε μέρα πηγαίνει όλο και πιο Ψηλά!». 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο