Νεότερη αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στα έργα αναβάθμισης του Εμπορικού Κέντρου της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Νεότερη αυτοψία πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου,  την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης προκειμένου να εποπτεύσει τα έργα αναβάθμισής του, που περιλαμβάνουν την αντικατάσταση διαφόρων στοιχείων αστικού εξοπλισμού όπως παγκάκια, στύλους φωτιστικών στοιχείων, εμπόδια στάθμευσης, καλαθάκια απορριμμάτων, αντικατάσταση υαλοπινάκων κ.α.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Κάββαλο, τον Γιάννη Νικολαράκο και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών που αφορούν στον εξωραϊσμό του Ιστορικού Κέντρου, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με καταστηματάρχες και πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις ενέργειες αναβάθμισης των εμπορικών πεζοδρόμων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Το Μαρούσι μας καθημερινά ομορφαίνει. Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξεις. Υλοποιούμε το Πρόγραμμά μας με σταθερούς ρυθμούς και με στοχευμένες ενέργειες παρεμβαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Ειδικότερα το Εμπορικό μας Κέντρο σιγά σιγά μεταμορφώνεται και σκοπός μας είναι να αποκτήσει και πάλι την παλιά του αίγλη. Σε συνδυασμό με την ανακαίνιση των πολιτιστικών μας υποδομών και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, το Ιστορικό Κέντρο αποτελεί ένα σημαντικό προορισμό για όλη την οικογένεια».

Μετάβαση στο περιεχόμενο