Νέες προοπτικές ανοίγονται για τις γειτονιές του Σωρού,του Πολύδροσου και στο Νέο Μαρούσι με τη διαμόρφωση της οδού Φραγκοκλησιάς

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Δ. Σμυρνή και εκπροσώπους της Τεχνικής Υπηρεσίας κατά την επίσκεψή του στο έργο για τη διαμόρφωση της οδού Φραγκοκλησιάς.Η υπό κατασκευή και διαμόρφωση οδός Φραγκοκλησιάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συνομίλησε με εργαζόμενους στο έργο για την κατασκευή και διαμόρφωση της οδού Φραγκοκλησιάς.


Το έργο για την κατασκευή και διαμόρφωση της οδού Φραγκοκλησιάς, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Σμυρνή και κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών και την πορεία του έργου.


Ο κος Πατούλης στη διάρκεια της επίσκεψής του,  ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους και μηχανικούς της εργολήπτριας εταιρείας για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, που προβλέπεται να δοθεί προς χρήση στους κατοίκους στα τέλη Μαρτίου 2014.


Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του έργου, που ξεκίνησε  μετά από πολυετείς δικαστικούς αγώνες, καθώς και για την άμεση ολοκλήρωσή του, ο  Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης μεταξύ άλλων υπογράμμισε:
« Η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της οδού Φραγκοκλησιάς θα ανοίξει νέες προοπτικές στις γειτονιές του Σωρού, του Πολύδροσου και στο Νέο Μαρούσι. Η αναβάθμιση των όμορων περιοχών με την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου που δέχονται, παράλληλα με την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται πλησίον της οδού και τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου παράπλευρα της οδού, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα δώσει «νέα πνοή» στην καθημερινότητά τους.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο