Νέα διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Με στόχο κανένας συμπολίτης να μην στερείται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διένειμε για μια ακόμη φορά φρέσκα ψάρια σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.  

Η διανομή νωπών αλιευμάτων πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και μέσω της ευγενικής χορηγίας του Γενικού Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κου Βασίλη Κατσιώτη.           

Τα νωπά αλιεύματα διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Πρόνοιας, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου, στο Ίδρυμα «Μπορούμε» και σε εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Θερμές ευχαριστίες  προς τον υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Καρτσιώτη απευθύνει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης για την αγαστή συνεργασία του με το Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά του προς το συνάνθρωπο και σημειώνει:
 «Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που μας χρειάζεται και όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγούμε πιο δυνατοί».

 

Σχετικά αρχείαΝέα διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο