Να διατηρηθούν στις θέσεις τους οι Δημοτικοί Αστυνόμοι και οι Σχολικοί Φύλακες, διεκδίκησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη διαδήλωση διαμαρτυρίας των Δημάρχων στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της Κ.Ε.Δ.Ε

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους ομολόγους του Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, Δήμαρχο Βύρωνα Ν. Χαρδαλιά, και Δήμαρχο Διονύσου Γ. Καλαφατέλη, στη διαδήλωση κατά των διατάξεων του πολυνομοσχεδίου που πλήττουν την τοπική αυτοδιοίκηση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε εργαζομένους της τοπικής αυτοδιοίκησης μπροστά από τη Βουλή.


Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δημάρχων στην πλατεία Κλαυθ΅ώνος και στην πορεία προς τη Βουλή που πραγματοποιήθηκαν ανήμερα της ψήφισης από τη Βουλή του πολυνο΅οσχεδίου του Υπουργείου Οικονο΅ικών, στο πλαίσιο των τριήμερων κινητοποιήσεων που αποφάσισε η Έκτακτη Συνέλευση των Δη΅άρχων και των Δ.Σ των Περιφερειακών Ενώσεων Δή΅ων, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Μαζί με άλλους ομολόγους του ο κ. Πατούλης, κατέθεσε την αντίθεσή του στην κατάργηση του Σώματος της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και της υπηρεσίας των σχολικών φυλάκων στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.


Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στις κινητοποιήσεις, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Διεκδικούμε την παραμονή των Δημοτικών Αστυνόμων στις θέσεις τους αλλά και την ενίσχυση των σχολικών φυλάκων καθώς η παρουσία τους είναι σημαντική στην πάταξη της παραβατικότητας. Δεν μπορούν οι Δήμοι χωρίς να προηγείται διάλογος, χωρίς να τους ζητείται να τοποθετηθούν σε θέματα που πλήττουν άμεσα τη λειτουργία τους, να δέχονται τελεσίγραφα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο