Μουσικοθεατρικές βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Τέχνη στο Μαρούσι βρίσκεται πάντοτε σε κεντρική θέση. Επιδιώκουμε τη μέθεξη μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία, μέσα από την καλλιτεχνική παιδεία

Φθινοπωρινό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του θεάτρου και της μουσικής υπόσχονται να μας χαρίσουν οι Μουσικοθεατρικές Βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι, μέσα από τις δημιουργίες και τις ερμηνείες σπουδαίων εκπροσώπων της τέχνης και του πολιτισμού.

 Με επίκεντρο το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, από τις 3 έως τις 22 Νοεμβρίου 2017, αγαπημένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Κώστας Βουτσάς, η  Ελένη Φιλίνη, θα είναι κοντά μας για να συντροφεύσουν ευχάριστα τα βράδια μας και να μας προκαλέσουν αβίαστα το γέλιο.    

Oι Μουσικοθεατρικές Βραδιές Νοεμβρίου περιλαμβάνουν θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις επενδυμένες με μελωδίες σπουδαίων δημιουργών, αλλά και δύο ξεχωριστές παραστάσεις για μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά. Ειδικότερα θα παρουσιασθούν οι παραστάσεις: 

  • Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:30
    «Ο Ζαν Κοκτώ συναντά τον Λουδοβίκο των Ανωγείων»

Η παράσταση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

  • Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19:00

«Ο Κρυμμένος Θησαυρός» Είσοδος Δωρεάν
 

  • Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:30
    «Διαβόλου Κάλτσα» Είσοδος Δωρεάν

     

  • Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19:00

«Ο Καραγκιόζης και η Ειρήνη Εναντίον του Πολέμου» Είσοδος Δωρεάν 
 

  • Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, ώρα: 20:30

«Καλησπέρα Όνειρο» Είσοδος Δωρεάν

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει:

« Η Τέχνη στο Μαρούσι βρίσκεται πάντοτε σε κεντρική θέση. Επιδιώκουμε τη μέθεξη μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία, μέσα από την καλλιτεχνική παιδεία. Θέλουμε τους δημότες μας να συμμετέχουν στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, να βάζουν την τέχνη στη ζωή τους, τους νέους μας να παιδεύονται καλλιτεχνικά, να ενσωματώνουν την φιλοτεχνία και την καλλιτεχνική παιδαγωγία στη ζωή τους.

Στην κατεύθυνση αυτή συγκεντρώνονται όλες οι προσπάθειες μας στον τομέα του Πολιτισμού. Καλλιτεχνικά φεστιβάλ, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πρωτοποριακά προγράμματα θεατρικής αγωγής και χορωδιακών συναντήσεων στα σχολεία της πόλης μας, συνεργασίες με σημαντικές μορφές της ελληνικής τέχνης, συνθέτουν το πολιτιστικό «γίγνεσθαι» της πόλης μας.
Οι εκδηλώσεις Τέχνης του Νοεμβρίου εντάσσονται σε αυτό το κάδρο.
Σας περιμένουμε για να τις πλαισιώσετε.»  

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.  

 

Σχετικά αρχείαΜουσικοθεατρικές βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι_1


Μουσικοθεατρικές βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο