Μουσικές περιπλανήσεις και ταξίδια στο κόσμο μοιράστηκαν με το κοινό ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας με την Ελεάνα Βαρελά στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ήχους και ρυθμούς του χθες μπλεγμένους με το σήμερα, εικόνες της Ανατολής με θεά τη Δύση, τραγούδια παραδοσιακά, νησιώτικα, γνωστά και αγαπημένα, βιωματικά και ερωτικά, χάρισαν στο κοινό ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας με την Ελεάνα Βαρελά από σκηνής Αίθριου Θεάτρου του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2024.

Το ακροατήριο συμμετείχε στο συναρπαστικό αυτό μουσικό οδοιπορικό με τις φωνές των κορυφαίων ερμηνευτών και τη συνοδεία της ορχήστρας «Ρυθμός», σιγοτραγουδώντας και εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του με το παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας, προς τους θεατές και τους δημοφιλείς καλλιτέχνες, τους οποίους συνεχάρη για τη καλλιτεχνική αυτή σύμπραξη που αφήνει το στίγμα της στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, με όλα τα γνωστά τραγούδια από τις προσωπικές και όχι μόνο δισκογραφίες τους.

«Συνεχίζουμε δυνατά για τον επόμενο μουσικό μας σταθμό με τον Στέλιο Ρόκκο. Λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας, η συναυλία μεταφέρθηκε για την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 21:00 και πάντα στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219)» ανέφερε ο κ. Πέππας.

Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Λέκκα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία- Δήμητρα Ρώτα, Χρίστος Αναστασόπουλος, Σπύρος Μπόγδανος.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο