Μονιμοποίηση των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», μετά την εικοσαετή προσφορά τους στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη .

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Έχοντας δικαιώσει τη φιλοσοφία του προγράμματος, συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε εσάς

Με την μονιμοποίησή τους στο Δήμο Αμαρουσίου δικαιώνονται πλέον, μετά από μία εικοσαετία προσφοράς στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι πέντε εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Έχοντας την υποστήριξη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στο δίκαιο αίτημά τους για μόνιμη και σταθερή εργασία, μέσω της τροποποίησης του Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου και της συμμετοχής τους στην προκήρυξη 4Κ του ΑΣΕΠ,  τοποθετούνται πλέον ως μόνιμοι εργαζόμενοι στη Δ/νση Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού στο τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, συνεχίζοντας να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι».

 

Την ορκωμοσία με θρησκευτικό όρκο των πέντε εργαζομένων τέλεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μαίρης Γαλαζούλα, μελών του Σωματείου εργαζομένων, συγγενών και φίλων των εργαζομένων.

Καλωσορίζοντας τις εργαζόμενες, ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου τις συνεχάρη για την πολύ καλή λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» στο Μαρούσι, καθώς και για την ανθρώπινη συμπεριφορά τους προς τους δικαιούχους, οι οποίοι του εκφράζουν την ικανοποίησή τους.

«Έχοντας δικαιώσει τη φιλοσοφία του προγράμματος, συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε εσάς, ότι με την ίδια ποιότητα, το ίδιο χαμόγελο, την ίδια προθυμία και την ίδια ζωντάνια θα συνεχίσετε να κάνετε τη δουλειά σας, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη στην τοπική μας κοινωνία.

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων μας, να ευχαριστήσω τη Γενική Γραμματέα κα Γαλαζούλα που έτρεξε τις διαδικασίες, προκειμένου να έχουμε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα» ανέφερε ο κ. Αμπατζόγλου.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης συνεχάρη τις εργαζόμενες, υπογραμμίζοντας ότι επάξια μονιμοποιούνται στο Δήμου Αμαρουσίου και τις προέτρεψε να συνεχίσουν το ίδιο καλά να κάνουν τη δουλειά τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη μετέφερε τα συγχαρητήρια  του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη προς τις εργαζόμενες για τη μονιμοποίησή τους, αναγιγνώσκοντας το χαιρετιστήριο μήνυμά του.                                        

Μετάβαση στο περιεχόμενο