Μήνυμα ζωής έστειλαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, μαζί με φορείς της πόλης στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Τη φλόγα της αγάπης της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Μαρούσι παρουσία εθελοντών και εκπροσώπων φορέων της πόλης, στέλνοντας κατά την αφή της μήνυμα ζωής, εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Τη φλόγα παρέλαβε στην είσοδο του Δημαρχείου ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, από τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) Χρήστος Πρωτόπαππας. Παρόντες από μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Βλάχου Σταματάκη, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, και Ευθύμης Τσίγκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Κατά την αφή της φλόγας, ο κ. Πατούλης, τόνισε την ύψιστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και ανέφερε στο μήνυμά του: «Στηρίζουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας μέσα από την αιμοδοσία. Ακολουθούμε το μονοπάτι της καρδιάς μας και διατηρούμε άσβεστη την ελπίδα. Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη για αυτό και η προσφορά του εθελοντή αιμοδότη είναι ανυπολόγιστης αξίας. Είναι χαρά μας που βλέπουμε το κίνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας χρόνο με τον χρόνο να βρίσκει νέους συνοδοιπόρους και να γιγαντώνεται. Στον αγώνα για τη ζωή κανείς δεν περισσεύει».

Στην τελετή αφής της φλόγας και στην λαμπαδηδρομία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης συμμετείχαν μέλη του Αθλητικού Ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου, του Συλλόγου Αθμονέων, του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» Ψαλιδίου Αμαρουσίου, του Αθλητικού Ομίλου «Παράδεισος Αμαρουσίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, του Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» Σωρού, του Συλλόγου Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου, του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι», του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Νέα Λέσβος», του   Club Hellas Harley Davidson, όπως, επίσης, εθελοντές και πολίτες κάθε ηλικίας.

Η εθελοντική προσφορά ζωής στον συνάνθρωπο στο Μαρούσι συνεχίζεται με την  εθελοντική αιμοδοσία στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2015.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από την αφή της φλόγας της 13ης Λαμπαδηδρομίας από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στην είσοδο του Δημαρχείου. (1)


Στιγμιότυπα από την αφή της φλόγας της 13ης Λαμπαδηδρομίας από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στην είσοδο του Δημαρχείου. (2)


Στιγμιότυπα από την αφή της φλόγας της 13ης Λαμπαδηδρομίας από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στην είσοδο του Δημαρχείου. (3)


Μήνυμα ανθρωπιάς και ζωής έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την τελετή αφής της φλόγας στο Μαρούσι. (1)


Μήνυμα ανθρωπιάς και ζωής έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την τελετή αφής της φλόγας στο Μαρούσι. (2)


Μέλη αθλητικών σωματείων και συλλόγων της πόλης συμμετείχαν στην 13η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. (1)


Μέλη αθλητικών σωματείων και συλλόγων της πόλης συμμετείχαν στην 13η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. (2)


Στιγμιότυπα από την αφετηρία της Λαμπαδηδρομίας στο Μαρούσι συνοδεία συλλόγων και εθελοντών. (1)


Στιγμιότυπα από την αφετηρία της Λαμπαδηδρομίας στο Μαρούσι συνοδεία συλλόγων και εθελοντών. (2)


Στιγμιότυπα από την πορεία της Λαμπαδηδρομίας στους δρόμους της πόλης και τον τερματισμό της στην πλατεία ΗΣΑΠ της πόλης.(1)


Στιγμιότυπα από την πορεία της Λαμπαδηδρομίας στους δρόμους της πόλης και τον τερματισμό της στην πλατεία ΗΣΑΠ της πόλης.(2)


Στιγμιότυπα από την πορεία της Λαμπαδηδρομίας στους δρόμους της πόλης και τον τερματισμό της στην πλατεία ΗΣΑΠ της πόλης.(3)


Στιγμιότυπα από την πορεία της Λαμπαδηδρομίας στους δρόμους της πόλης και τον τερματισμό της στην πλατεία ΗΣΑΠ της πόλης.(4)


Στιγμιότυπα από την πορεία της Λαμπαδηδρομίας στους δρόμους της πόλης και τον τερματισμό της στην πλατεία ΗΣΑΠ της πόλης.(5)

Μετάβαση στο περιεχόμενο