Μήνυμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν η Ομάδας Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με τα παιδιά των δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Ο Δήμος μας και οι εθελοντές μας δημιουργούν μία ισχυρή ομπρέλα προστασίας για όλους τους Μαρουσιώτες    

Δύο διαφορετικές γενιές συναντήθηκαν και με «όχημα» την αλληλεγγύη και τη διάθεση εθελοντικής προσφοράς έκαναν την Αγάπη τους Πράξη, στέλνοντας το μήνυμα σε όσους δοκιμάζονται, ότι στο Μαρούσι κανείς δεν είναι μόνος και αβοήθητος.

Η Ομάδα Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα παιδιά των δημοτικών Παιδικών Σταθμών, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που χρήζουν της βοήθειας μας, ώστε οι ημέρες των εορτών να είναι για όλους ημέρες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου υποδέχθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ και τα παιδιά των δημοτικών Παιδικών Σταθμών, στην εκδήλωση προσφοράς και αλληλεγγύης που οργανώθηκε για την παράδοση των ειδών στο Κεντρικό ΚΑΠΗ.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μαζί με τις εορταστικές ευχές του, εξήρε την ανιδιοτελή διάθεση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, όσων συμμετείχαν στη δράση «Κάνουμε την Αγάπη Πράξη», υπογραμμίζοντας:
« Στο Μαρούσι η αγάπη μας ενώνει και γινόμαστε μια μεγάλη αγκαλιά για τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται και έχει ανάγκη. Όχι μόνο τις ημέρες των εορτών αλλά όλο το χρόνο.

Και είναι σημαντικό ότι μέσα από δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με τη συμμετοχή διαφορετικών γενεών, μεταλαμπαδεύουμε στη νέα γενιά τα ιδανικά και τις αξίες του πολιτισμού μας και γαλουχούμε  τους νέους να είναι ενεργοί πολίτες, με ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις δράσεις του ΚΑΠΗ και των Παιδικών μας Σταθμών και να είμαστε αλληλέγγυοι σε όποιον χρήζει της στήριξής μας.

«Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και δημιουργικότητα ατομική και οικογενειακή.»        

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ, τα παιδιά και τους γονείς από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεισφορά τους στο έργο των Κοινωνικών δομών του Δήμου.

Στο ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης, η ηθοποιός Έφη Θεοχάρη-Τζεβελέκη μέλος του τμήματος Αγγλικών του ΚΑΠΗ, αφηγήθηκε παραμύθι στα παιδιά, η κα Έφη Μανιάτη με το ακορντεόν τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ο κλόουν Κίκο διασκέδασε τα παιδιά με μαγικά τρικ, και άλλα δρώμενα.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Νικολαράκος, η Δημοτική Σύμβουλος Φανή Λέκκα, η εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ Έφη Μανιάτη και τα μέλη του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ανδρομάχη Τσουκαλά και Αικατερίνη Σκίντζου.

 

Σχετικά αρχείαΜήνυμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν η Ομάδας Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με τα παιδιά των δημοτικών Παιδικών Σταθμών_1

 


Μήνυμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν η Ομάδας Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με τα παιδιά των δημοτικών Παιδικών Σταθμών_2

 


Μήνυμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης έστειλαν η Ομάδας Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με τα παιδιά των δημοτικών Παιδικών Σταθμών_3

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο