Μια υπέροχη μουσική πανδαισία από σπουδαίους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου απόλαυσαν οι θεατές στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με ξεχωριστές ερμηνείες χάρισαν στους θεατές αγαπημένες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου στο Αίθριο Θέατρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Η μουσική συνάντηση των σπουδαίων τραγουδοποιών και ερμηνευτών στο φιλόξενο Μαρούσι του πολιτισμού, του Λάκη Παπαδόπουλου, του Γιώργου Υδραίου, της Αφροδίτης Μάνου, της Κικής Λουκά, του Δημήτρη Σαββαΐδη, απέδωσε τις δικές τους μεγάλες επιτυχίες, καθώς και αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει, συνθέσει και ερμηνεύσει παλιοί και νέοι δημιουργοί της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης.

Τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τους καλλιτέχνες μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας, ο οποίος και τους συνεχάρη για την πολύ όμορφη μουσική βραδιά που μοιράστηκαν με τους θεατές.

Στη συναυλία το «παρών» έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρίστος Αναστασόπουλος και Σπύρος Μπόγδανος.

Στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου ( Λ. Κηφισίας 219) ανεβαίνει την  Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και ώρα: 21:00, η Μελίνα Κανά και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης, που υπόσχονται να μας διασκεδάσουν για μια ακόμη φορά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο