Μια ξεχωριστή παράσταση από τον Εουζένιο Μπεννάτο στο Αμαλίειο άνοιξε τις φετινές «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου»

Print Friendly, PDF & EmailΜια ξεχωριστή παράσταση από τον Εουζένιο Μπεννάτο άνοιξε τις φετινές «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» στο Αμαλίειο.
|download file .jpg 107Kb|


Σε μια ξεχωριστή βραδιά πρωταγωνίστησε ο βραβευμένος σκηνοθέτης και μουσικός Εουζένιο Μπεννάτο (Eugenio Bennato), την Παρασκευή 2 Ιουλίου, στον χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αμαλίειου, στο πλαίσιο των «Καλοκαιρινών Βραδιών Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Ο μουσικός, που από το 1998 δημιουργεί ένα ολόκληρο κίνημα, το Taranta Power, με σκοπό τη διάσωση και προώθηση της μουσικής των χορών ταραντέλες της Νότιας Ιταλίας, έδωσε στο Μαρούσι τη μοναδική στην Ελλάδα συναυλία του, ενθουσιάζοντας το κοινό που την παρακολούθησε. Μαζί με την μπάντα του Taranta Power, που αποτελείται από μουσικούς, τραγουδιστές, και χορεύτριες, συμμετείχαν εκτός από τον ίδιο στο τραγούδι και οι Bincenzo Labiase κλασική κιθάρα, Mohammed Ezzaime El Alaoui βιολί και φωνητικά, Walter Vivarelli κρουστά, Stefano Simonetta  μπάσο και ηλεκτρική κιθάρα, Sonia Totaro φωνητικά και χορός, Lucia Scarabino χορό.

Τον ιταλό μουσικό συνεχάρη μετά το τέλος της παράστασης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μ.Μαραγκάκη, τον Δημ.Σύμβουλο κ.Γ.Πουλόπουλο τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δήμου Αμαρουσίου κ.Γ.Μαρκόπουλο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο