Μεγάλη η ανταπόκριση των καταναλωτών στην 43η Αποκριάτικη Δράση Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Επόμενη προγραμματισμένη δράση Κυριακή 21 Απριλίου 2019

 

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, εκατοντάδες καταναλωτές επωφελήθηκαν από την ποιότητα και τις τιμές της Αποκριάτικης Δράσης  Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Με την καθιέρωση τα τελευταία 7 χρόνια από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη της επιτυχημένης δράσης διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων για την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών, το καταναλωτικό κοινό σε σταθερή βάση επιλέγει τη δράση για τις αγορές του σε εγχώρια προϊόντα.

Στην 43η δράση οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 200 προϊόντα από 50 παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν επιλεγεί βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων.

Τα σαρακοστιανά εδέσματα, τα φρούτα και άλλα εποχικά προϊόντα ήταν στις πρώτες προτιμήσεις των καταναλωτών, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για την ποιότητα, όσο και για τις τιμές, συγχαίροντας τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση για την άρτια οργάνωση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης  με την ευκαιρία της δράσης σημείωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που οι συμπολίτες μας μέσα απ’ αυτή τη δράση, που υλοποιούμε σταθερά τα τελευταία χρόνια, επωφελούνται από την ποιότητα και τις προσιτές τιμές για τις αγορές τους. Η προσπάθεια μας για την στήριξη της  καθημερινότητας των πολιτών θα συνεχιστεί και από τη θέση που θα μας εμπιστευτούν οι πολίτες της Αττικής».

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, αλλά και της εκδήλωσης για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας στο Μαρούσι.    Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου που σταθερά με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν τη διοργάνωση της δράσης.

Στην 43η δράση παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Βλάχου Σταματάκη και Ελένη Λέκκα.  

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα γίνει την Κυριακή των Βαϊων, στις 21 Απριλίου 2019. 

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη η ανταπόκριση των καταναλωτών στην 43η Αποκριάτικη Δράση Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου_1


Μεγάλη η ανταπόκριση των καταναλωτών στην 43η Αποκριάτικη Δράση Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου_2


Μεγάλη η ανταπόκριση των καταναλωτών στην 43η Αποκριάτικη Δράση Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου_3


Μεγάλη η ανταπόκριση των καταναλωτών στην 43η Αποκριάτικη Δράση Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου_4


Μεγάλη η ανταπόκριση των καταναλωτών στην 43η Αποκριάτικη Δράση Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο